Fotografiranje in oblikovanje

Glede na dolgoletne izkušnje v fotografski dejavnosti, vam naš studio nudi fotografiranje in izdelavo vrhunskih posnetkov za potisk ploščkov in naslovnic ovitkov vaših CD/DVD medijev.

FOTOGRAFIRANJE NARODNO ZABAVNIH ANSAMBLOV, PEVCEV, GLASBENIH SKUPIN…

Fotografiranje ansamblov, pevcev, skupin poteka pri nas v studiu ali kjerkoli na terenu.

Nudimo več možnosti  fotografiranja:

  • na svetlo nevtralno ozadje ali
  • chroma key zeleno ozadje v studiu
  • lahko se dogovorimo in mi pridemo k vam – s chrom key ozadjem in studijsko osvetlitvijo – kamorkoli, chroma key ozadje je primerno za izdelavo posnetkov narodno zabavnih ansamblov, pevcev, skupin ipd., kjer kasneje menjavamo ozadja – lažja in kvalitetnejša montaža
  • ansamble, pevce, skupine, ljudske godce, orkestre, godbe na pihala fotografiramo tudi kjerkoli v naravi, dvoranah, šolah itd.

FOTOGRAFIRANJE OSTALE TEMATIKE

Fotografiramo tudi karkoli drugega za tiskanje medijev in ovitkov – embalaže(za vrtce, šole, fakultete, podjetja, ustanove, agencije itd.) Posnetki so uporabni tudi za vse ostale tiskane izdelke (plakati, vizitke, razglednice, zloženke, brošure, koledarje itd.).

In ker nudimo CELOSTNO IZDELAVO PROJEKTA, vam naš studio oblikuje celostno podobo ovitka in CD/DVD ploščka po vaših željah.

Narodno zabavnim ansamblom, pevcem, glasbenim skupinam izdelamo celostno podobo v obliki vizitk, predstavitvenih razglednic, plakatov, koledarjev idr. in izvedemo tisk.

OBRNITE SE NA NAS, PRI NAS DOBITE VSE NA ENEM MESTU!